10 Nov 2010

Friske spirer

Skrevet af Karen

Hvis du har fået lyst til at kaste dig ud i at dyrke dine egne spirer, kan jeg varmt anbefale at slå et smut rundt om www.friskespirer.dk, inden du går i gang. Her finder du grundig gennemgang af spiringsprocessen - hvad kan du spire, hvordan gør du, vejledninger til forskellige spirebeholder og meget, meget mere. Du kan også tilmelde dig et nyhedsbrev og få tips, opskrifter og nyheder om friske spirer i din indbakke.

Miriam Sommer er kvinden bag siden, der er meget indbydende, informativ og nem at finde rundt på. Og så er det tilmed ganske gratis. Hatten af for det initiativ.

emner: 

Kommentarer

Kære Karen,
Prøv med 2 spsk HUSK (loppefrøskaller) i stedet for æg.
Kh
Kirsen

Kære Kirsten
Tak for rådet - jeg prøvede faktisk at lave blomkålfrikadellerne med Husk, men med dårligt resultat. Det er som om Husk 'smelter', når det bliver varmt. Den erfaring har jeg gjort mig før, men altså lige glemt igen. Måske virker hørfrøskum bedre? Jeg endte med at røre en masse kikærtemel i resten af farsen, det hjalp lidt. Nå, men de smagte dejligt, selvom det nærmest var meget bløde klatklager og ikke just frikadeller. Nu er det slut med (økologiske) blomkål hvor jeg bor, men jeg skal da prøve igen en anden gang.

Tilføj kommentar