Køkkenbøger

15 Jun 2013

Grønt på grillen

Skrevet af Karen


Jeg ved det, jeg ved det - der sker ikke ret meget her på siden i øjeblikket. Undskyld. Jeg håber, at tiden og omstændighederne snart bliver til det igen.

MEN, men, men ... I mellemtiden har Anima heldigvis gjort det igen - lavet en mundvandsdrivende opskriftsamling og lagt den ud til download kvit og frit.

Jamen, jeg bliver så glad over, at der er så meget skøn og gratis inspiration til grønne måltider at få.

Egentlig er jeg ikke ret meget til grill - alt for meget røg og os af tændvæske og kul og det der er værre - men den grillede kartoffelsalat og de grillede asparges og mums, kejserhatte med grillet aubergine kunne nu meget let finde vej til min tallerken. Og de grillede majs med chili-lime 'smør'. Og ...

 

I samlingen er der også opskrifter på grillede burgere, spyd, lækre salater, dips & dressinger, læskende drikke til store og små samt frække desserter fra grillen (og en enkelt fra fryseren).

Det hele er gratis og kan downloades her:

http://anima.dk/pdf/grøntpågrillen.pdf

Anima opfordrer til at dele linket med så mange som muligt, så bare se at komme i gang.

Tak til de engagerede sjæle hos Anima - og velbekomme!

7 Feb 2013

Gratis Grøn Glæde

Skrevet af Karen

Kunne du godt bruge lidt inspiration til variation af de daglige måltider, hjælp til at få SU-budgettet til at hænge sammen uden at give køb på at spise ordentligt eller en håndfuld skarpe argumenter for, hvorfor det er helt uproblematisk at være vegetar/veganer, så er Grøn Glæde svaret.

Læs min anmeldelse af bogen her - og download den kvit og frit her: http://anima.dk/pdf/gr%C3%B8ngl%C3%A6de_web.pdf

Vil du hellere have den trykte udgave, koster den kun 65 kr. i Animashop, hvor du også kan få en bogpakke med 10 eksemplarer for kun 300 kr. Så er der til gaver til familie og venner ...

7 Feb 2013

Den er lille og smart og fuld af inspiration til lækre, veganske måltider året rundt. Med ”Grøn Glæde” i hånd(taske)en bliver det nemt at købe ind og planlægge ugens måltider.

”Grøn Glæde” er en fin samling sunde, veganske opskrifter med ugeplaner og indkøbslister. Den er udarbejdet af to unge professionsbachelorer i Ernæring og Sundhed, og det mærker man tydeligt i de første – og de sidste – afsnit, hvor de med stor omhu gennemgår fordelene ved vegetarisk kost, hvilke næringsstoffer vi skal have, hvor får vi dem fra osv., energifordeling og økonomi m.m.

30 Dec 2012

Det helbredende køkken er en kort og overskuelig kur på udelukkende vegetabilsk mad og er resultatet af et banebrydende, videnskabeligt samarbejde mellem fire danske eksperter på mad og ernæring. Den er i særlig grad rettet mod mennesker med type 2 diabetes, forhøjede kolesteroltal og/eller overvægt, men gavner alle, der gerne vil leve sundere og havde det bedre. Maden er vegetabilsk, fordi flere undersøgelser viser, at selv mindre mængder kød og mejeriprodukter øger risikoen for diabetes og overvægt.

Subscribe to RSS - Køkkenbøger