Frokost-snapshot #2
Skrevet af Karen
Enkelt og godt: Simple kikærter med friskklippet koriander og solmoden tomat fra haven tilsat sol på terrassen - og min lærebog i sygdomslære. OK, det sidste kunne man nok undvære uden problemer ...
Enkelt og godt: Simple kikærter med friskklippet koriander og solmoden tomat fra haven tilsat sol på terrassen - og min lærebog i sygdomslære. OK, det sidste kunne man nok undvære uden problemer ...
Sensommer-morgenmad med de allersidste blåbær fra haven, banan, spiret boghvede og plantemælk, um!
Det er nemt at spire boghvede: To håndfulde hel boghvede sat i blød i rigeligt vand natten over og skyllet grundigt i en si næste morgen. Kan spises derefter - eller sættes til at spire endnu dag, husk blot at skylle morgen og aften og lad dryppe godt af.
OBS! Er du glutenfølsom, så husk at se boghvedekernerne godt efter, inden du lægger dem i blød. Jeg finder jævnligt en hvedekerne eller to i dem ...
Kan selvfølgelig også laves med andre bær i sæsonen - her solbær fra den gang det stadig var rigtig sommer.