Sommer

26 Aug 2020

Ugemenu august 2020

Skrevet af Karen

En menu med alt det dejlige derude fra haven. Squash. Grønne bønner. Tomater. Rødbeder. Krydderurter.

12 Jul 2020

Ugemenu juli 2020

Skrevet af Karen
Jeg havde planlagt en ugemenu med gazpacho og andre kølige sommerlækkerier, men vejrudsigten er ikke rigtig med mig dér. Til gengæld er der nu squash at høste i haven - og løgene har fået skimmel, så de skal også høstes og spises. Så plan B er en menu, der stadig bruger af de skønne sommergrønsager, men i lidt lunere udgaver end oprindeligt planlagt - og så krydser jeg fingre for en lidt lunere slutning på ugen.
18 Jun 2020

Ugemenu juni 2020

Skrevet af Karen
Spinaten har stået så fint i år og er nu ved at gå i blomst, så den spiser vi en del af for tiden sammen med skønne, nye kartofler, asparges, dild, persille og purløg. Og så er det salattid. Jeg er meget glad for middagssalater, nok også mere end resten af familien, men de finder sig som regel i det. Her i sidste halvdel af juni kommer ugemenuen derfor til at se således ud:

Ugemenuen

Fut-salat
med asparges


Hummus
med gnavegrønt og oliven


Pasta med pesto


Grøn rispande


Asparges med kikærtepolonaise,
spinatsalat og nye kartofler


Kidneybønnekarry


Lun spinatsalat med marinerede courgetter og oliven


22 Aug 2017

Ugemenu august 2017

Skrevet af Karen

Hvis du synes, der er lidt mange opskrifter med squash i nedenstående menu, så har du helt ret. Det er fordi, der lige nu er en overflod af squash i min have. Og grønne bønner. Og tomater. Og rødbeder. Men især squash er svære at gemme, så dem prøver jeg at få spist så mange af som muligt, når de nu er her ...

Subscribe to RSS - Sommer