Green Kitchen Stories
Skrevet af Karen
Det var et indlæg på Dansk Vegetarforenings facebookgruppe, der for nogen tid siden henledte min opmærksomhed på Green Kitchen Stories. Jeg skulle bruge inspiration til årets julefrokost og hvad jeg skulle fylde i vidunderet i år. Og der var den så pludselig - inspirationen - for David og Luise, som skriver Green Kitchen Stories, havde i 2011 bragt et indlæg med opskrifter til en vegansk og glutenfri jul, og det var det, som vegetarforeningen linkede til. Hurra!
Se en gang, ser det ikke lækkert ud? Jeg regner i hvert fald med, at jeg kaster mig ud i mini-tærterne med krydret spinat og svampe på mandelbund og de smukke, rødkålsindpakkede ovnbagte safran-falafler. Og sikkert også (en variant) af quinoa-grønkålssalaten med granatæblekerner.
Der er meget andet vegetarkræs hos Green Kitchen Stories, der udmærker sig ved de ualmindeligt smukke billeder og enkle design. Ikke alle opskrifter er glutenfrie, men bloggen er bestemt et jævnligt besøg værd. Du kan også følge dem på Facebook: http://www.facebook.com/greenkitchenstories eller hente deres opskrifter ned på din smartphone eller tablet via The Green Kitchen App (fås dog ikke til Android, så den kan jeg ikke udtale mig om).
